Denne shop benytter Cookies for at forbedre din oplevelse af vores side. Læs mere her! Acceptér ved at klikke 'luk'. Luk
UDSALG I CASACASA AALBORG STORCENTER

Brands

Normann Copenhagen design
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Hvem er vi?

CasaCasa ApS

CasaCasa er en spændende design- og interiørbutik i hjertet af Aalborg Storcenter.

Hos os sætter vi tidens trends i fokus, og det skal være en oplevelse at besøge vores butik, hver gang. Vi elsker at tilbyde kunderne et højt serviceniveau, spændende oplevelser i butikken og masser af nye designer-varer.

  • Designprodukter
  • God service
  • 30 dages bytte- og returret

Vores butik

CasaCasa har beliggenhed i hjertet af Aalborg Storcenter, som er metropol for shoppingoplevelser i Nordjylland. Butikken har åbent alle ugens dage undtaget de obligatoriske helligdage, hvor det er os pålagt at have lukket (ellers havde vi åbent). Vi har i hverdagen åbent fra kl. 10.00 til 19.00 og lør/søn 10.00 til 16.00.

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på CasaCasa.dk skal du igennem 5 trin.

1. Find den eller de varer du øsnker og læg dem i indkøbskurven (ved at klikke 'køb nu'), gå til kassen/kurven.
2. Indtast dine personlige oplysninger (eller opret dig som kunde).
3. Vælg forsendelse/betalingsmetode.
4. Godkend vores handelsbetingelser.
5. Tjek at ALLE oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend Køb/ordre. 

Umiddelbart efter du har godkendt køb/ordre vil du modtage en ordrebekræftelse med information om den eller de varer du har bestilt. I ordrebekræftelsen finder du også et link til vores handelsbetingelser og standardreturformular.